Evans i Bisping se trgaju za status idućeg Silvinog izazivača

UFC 09.07.2012 07:24h Autor:

Rashad Evans

 

 Dana White i Joe Silva ovih su dana primili poruke od nekoliko boraca koji se nadaju da će biti idući izazivači Andersona Silve.

Sjajni Brazilac Anderson Silva proteklog vikenda uspješno je obranio svoju titulu prvaka po deseti put. Takav niz u UFC-u nitko prije nikad nije imao i mnogi su već počeli sumnjati da li postoji itko tko bi mu mogao uzeti naslov prvaka.

Ako se pita same borce, nekoliko njih smatra da bi upravo oni trebali idući dobiti priliku ući u kavez s Andersonom Silvom. Među najglasnije spadaju Rashad Evans i Michael Bisping.

“Lorenzo Fertita, želim borbu s prvakom srednje kategorije, molim te realiziraj to”, napisao je Evans na svom Twitter profilu.

Rashad Evans bivši je prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, ali očito je spreman odraditi i po prvi puta u karijeri borbu u srednjoj kategoriji.

Michael Bisping već se borio s Andersonom, ali nada se da će upravo on biti taj koji će dobiti novu priliku. “Onaj tko se kladi protiv Andersona Silve je budala, Anderson je nevjerojatan. Želim se boriti s njime jer sada vidim kako bih trebao raditi protiv njega”, rekao je Bisping koji će ipak prije eventualnog dvoboja s Andersonom morati odraditi još jedan meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI