Evans: Mogao bih u srednju, ali ne bi bilo u redu da idem odmah na Andersona

UFC 16.07.2012 08:01h Autor:

Rashad Evans

 

 Rashad Evans otkriva da su prilično velike šanse da svoju karijeru u UFC-u nastavi kao borac u srednjoj kategoriji, no smatra da ipak ne bi bilo u redu da odmah bude izazivač za titulu.

Jedan od većih problema u UFC-u je koga idućeg suprotstaviti sjajnom i nezaustavljivom Andersonu Silvu koji je imao već deset uspješnih obrana titula prvaka u srednjoj kategoriji. Kao jedna od opcija pojavio se i borac poluteške kategorije Rashad Evans.

Borac koji je prije četiri godine bio prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, a istu priliku Evans je dobio postati i ove godine, no protiv Jona Jonesa ipak nije bio uspješan. Možda je i to jedan do razloga zbog čega sve više razmišlja da svoju karijeru nastavi u srednjoj kategoriji i okuša se s Andersonom Silvom.

“Razmišljam o silasku u srednju kategoriju. Nisam još odlučio, moram vidjeti tijekom idućih mjeseci kako će mi tijelo reagirati na takvu promjenu, ali rekao bih da su šanse 50-50, ako ne i veće da odem u srednju. Volio bih odmah dobiti priliku protiv Andersona Silve, ali postoji još nekoliko boraca koji čekaju titulu izazivača i ne bi bilo u redu njih preskočiti. Možda bi bolje bilo da prije toga odradim borbu ili dvije”, smatra Evans.

“Nikad nisam imao 84 kilograma kao borac, ali mislim da bih mogao doći na tu težinu. Moram i vidjeti sa svojim menadžmentom kakvo oni imaju mišljenje o tome, ne bi imalo smisla da prijeđem u srednju kategoriju i onda budem duplo lošiji nego što sam sada.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI