Faber: Dajte napokon da se borimo!

UFC 20.07.2012 09:22h Autor:

Urijah Faber

 

 Ovog vikenda na UFC-u 149 u glavnom meču večeri sučelit će se Renan Barao i Urijah Faber, a potonji je vrlo nestrpljiv da napokon uđe u kavez.

U Kanadi ćemo ovog vikenda saznati tko će postati privremeni UFC-ov prvak u bantam kategoriji, hoće li to biti Renan Barao ili Urijah Faber. Na kladionicama Barao kotira prilično bolje, a glavni razlog za to je njegov fantastični niz od čak 29 mečeva bez poraza. Poražen je u prvoj borbi karijere, a nakon toga je ubilježio čak 28 pobjeda, dok je jedan meč završio kao no-contest zbog nedozvoljenog udarca.

Faber iz tog razloga priznaje Barau ulogu favorita, no isto tako treba uzeti i u obzir da je Urijah ipak tijekom karijere, pogotovo u posljednje vrijeme, imao relativno teže protivnike. Dok su Barau na drugoj strani u kavezu uglavnom bili borci koji nisu odveć poznati, Faber se borio s imenima poput Dominick Cruz, Jose Aldo i Mike Brown.

“Da, Barao je vrlo dobar. To uopće ne dovodim pod u pitanje. Logično je da je favorit borac koji nije izgubio u 29 mečeva, ali ja imam jako veliko iskustvo i jako se dugo već borim. Ne mogu dočekati da napokon meč započne. Trenirao sam posljednjih osam mjeseci i bilo je toliko promjena, da jedva čekam da to krene, da me napokon puste u kavez”, rekao je Faber.

UFC 149 možete pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju s početkom u  04:00h, a snimka priredbe je u cijelosti raspoloživa tijekom nedjelje 22. srpnja na istoj platformi (MaxTV, kanal 25).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI