Faber: MMA treba ovakvog Sonnena!

UFC 02.07.2012 08:09h Autor:

Urijah Faber

 Chael Sonnen neizbježna je tema ovih dana, pa je o njemu progovorio i sjajni UFC-ov borac u bantam kategoriji, Urijah Faber, koji ne vidi ništa loše u ponašanju Sonnena.

Urijah Faber prije godinu dana borio se za titulu prvaka UFC-a u bantam kategoriji, no ipak nije mogao protiv Dominicka Cruza. S obzirom da je nakon tog poraza pobijedio Briana Bowlesa, nada se da će moći dobiti novu priliku.

Dok u međuvremenu čeka svoj novi meč, Faber je prokomentirao svog sunarodnjaka koji je proteklih tjedana gotovo svakodnevno u MMA medijima diljem svijeta.

“Mislim da sport treba ljude poput Sonnena. Došao je iz WEC-a kao svjetski prvak, a u UFC-u je bio u prvom meču stavljen među uvodne borbe. Mislim da je tada odlučio neke stvari promijeniti kako bi se istaknuo i rekao sam sebi da nije dovoljno biti dobar i inteligentan da bi se uspjelo”, smatra Faber.

“On to vjerojatno neće priznati, ali on sigurno svjesno ovo sve radi kako bi se istaknuo. Sam sebi stvara neke nove prilike na zanimljiv način, pa ga ljudi uglavnom ili vole ili mrze”, uvjeren je “California Kid”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI