Fanovi proglasili ‘Mighty Mouseovo’ remek-djelo najboljim ‘submissionom’ svih vremena (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2018 13:14h Autor:

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson već duže vrijeme dokazuje kako s razlogom nosi titulu najboljeg ‘pound-for-pound’ borca današnjice, a kao definitivna potvrda njegove genijalnosti pokazao se nastup kojeg je imao još početkom listopada prošle godine.

‘Mighty Mouse’ je tada u sunaslovnoj borbi UFC 216 priredbe svladao Rayja Borga i tako stigao do impresivne 11 uzastopne obrane naslova. No još impresivniji od te statistike, bio je način na koji je u drugoj polovici posljednje runde zaustavio mladog izazivača.

Te, sada već legendarne, Johnsonove poluge na ruci prisjetili su se i iz UFC-a, pa su tako na službenoj Twitter stranici svog Fight Passa odlučili kroz niz anketa napraviti mali ‘turnir’ u kojem su fanovi birali najbolji ‘submission’ svih vremena.

Nakon trodnevnog glasovanja u finalu su se ‘sukobila’ dva remek-djela, ovo Johnsonovo i ono čiji je vlasnik Frank Mir (vs Antonio Rodrigo Nogueira / UFC 140). Fanovi su između ove dvije poluge sa 66 posto glasova prednost dali onoj prvaka iz muha kategorije.

Slažete li se i vi s ovim odabirom?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI