Fantastično pojačanje za UFC-ovu srednju kategoriju: Vratio se David Branch!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2017 18:38h Autor:

David Branch

Bivši član UFC-a i donedavno WSOF prvak dvije kategorije, David Branch, potpisao je ugovor s UFC-om te se nakon šest godina vraća u najjaču svjetsku MMA promociju.

Branch (20-3, 2-2 u UFC-u) je prije dva tjedna napustio WSOF, promociju u kojoj je držao naslov u srednjoj i poluteškoj kategoriji, a ukupno je trijumfirao u svih deset borbi unutar njihovog kaveza te je to njegov trenutni pobjednički niz. Danas je potvrdio kako je sve dogovorio s UFC-om, a tamo će nastupati u srednjoj kategoriji.

Branch je inače crni BJJ pojas, a ujedno posjeduje i svoju dvoranu te pravo dodjeljivanja pojaseva, ali zapravo je kompletan MMA borac, koji je podosta napredovao od vremena kada je bio član UFC-a. Tada je poražen od Geralda Harrisa, zatim je upisao pobjede protiv Tomasza Drwala i Richa Attonita, da bi u ožujku 2011. doživio poraz od Rousimara Palharesa, nakon čega mu promocija nije produžila ugovor.

Za WSOF je potpisao čim se promocija osnovala te je njihov član bio već od prvog eventa. Najveće pobjede u njihovom kavezu su mu protiv Dustina Jacobya, Yushina Okamija, Clifforda Starksa, Vinnya Magalhaesa i Louisa Taylora, kojeg je savladao na novogodišnjem WSOF eventu. Njegov jedini poraz izvan UFC-a dolazi iz Titan FC promocije, gdje 2012. bolji od njega bio Anthony “Rumble” Johnson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI