Fedor nikad bliže potpisu za UFC, stigla je ponuda najjače MMA promocije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2016 09:35h Autor:

Fedor Emelianenko (Screenshot)

Najpoznatiji teškaš svih vremena gostovao je sinoć u The MMA Houru i još jednom zagolicao maštu brojnih fanova. Naime, Fedor Emelianenko je Arielu Helwaniju potvrdio kako je u ovim trenucima bliže UFC-u nego što je to ikad bio.

Fedor bi već nakon borbe s Fabijom Maldonadom, koja ga očekuje za tri dana, mogao preseliti svoje vještine u poznati oktogon.

“Da, postoji ta mogućnost”, poručio je Rus preko prevoditelja te naknadno izjavio, “Uvijek sam se želio boriti za UFC i borio bih se za UFC, ali u ovom trenutku tražimo dogovor koji će zadovoljiti obje strane – njih i moju organizaciju”, izjavio je Fedor.

Nakon borbe s Maldonadom, legendarni ruski borac će se naći u situaciji bez ugovora, a samim time će biti i otvoren za pregovore s raznim organizacijama. Kako stvari stoje, izgleda da je na njegovu adresu već stigla ponuda najjače svjetske MMA promocije.

“U ovom trenutku sam puno bliži UFC-u nego što sam bio kad sam se tek vratio MMA-u. Da, primio sam ponudu, ali postoje neki detalji koje želimo raspraviti”, poručuje Emelianenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI