Ferguson odbio priliku osvetiti svoj jedini UFC poraz: Honorar bi bio manji, nije mi imalo smisla

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2017 12:30h Autor:

Tony Ferguson vs. Michael Johnson

Tonyu Fergusonu ponuđen je zamjenski protivnik samo 24 sata prije borbe i to onaj jedini koji je u UFC oktogonu došao do pobjede protiv njega. No, El Cucuy je priliku za revanš protiv Michaela Johnsona odbio.

Johnson je kontaktiran čim su se pojavila prve vijesti o problemima Khabiba Nurmagomedova, a on je rekao da je spreman, spakirao se i čekao poziv da krene prema aerodromu. Ipak, nakon što je Nurmagomedov otpao, do borbe neće doći i to iz razloga što Fergusonu nisu odgovarali uvjeti pod kojima bi se ona održala.

“Odbio sam borbu protiv Johnsona. Ne bi smo se borili za pojas i moj honorar bio bi manji, tako da to nisam mogao prihvatiti”, rekao je El Cucuy, koji se protiv Johnsona borio na UFC on FOX eventu u svibnju 2012. godine. Poražen je jednoglasnom odlukom sudaca.

Još je jednom prokomentirao sve što se dogodilo u slučaju borbe koju su svi očekivali.

“Ne mogu naći riječi da vam objasnim kako se osjećam. I dalje je to jako teško pilula za progutati. Žestoko sam se pripremao za ovu borbu, a znam da je i on. Sranje je to, čovječe. Znam da je Khabib pravi ratnik i da će se vratiti. Nemam što drugo reći.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI