Finalist TUF-a otkrio koja je najvažnija lekcija koju ga je Stipe Miočić naučio

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2018 18:00h Autor:

Stipe Miočić

Mike Trizano došao je do finala 27. sezone Ultimate Fightera kroz tim Stipe Miočića te se priprema za nastup 6. srpnja. Otkrio je kako mu je Miočić pomogao u tom podvigu, odnosno koja je najvažnija lekcija koju je naučio od teškaškog UFC prvaka.

Jedan od članova Cormierovog tima je nedavno izjavio kako je u Miočićevom timu bilo puno neozbiljnosti, odnosno da su borci umjesto treninga znali otići na kuglanje ili karting. Mike Trizano je do finala došao upravo kroz treninge u Timu Miočić, uz dvije čiste pobjede te je rekao nešto o tome kako je bilo biti članom Stipinog tima.

“Stipe nas je pokušavao držati fokusiranima, ali naravno da je istovremeno potrebno opustiti se, da se ne bismo pretrenirali ili nešto slično tome. Osim toga, zatvoreni smo u kući i iz nje smijemo izaći tek ako nas on ili netko iz showa odvede. No, ništa od toga nije utjecalo na naš trening. Tih dva sata je sve bilo onako kako treba, radilo se teško i naporno. Zapravo, mislim da je drugi tim bio pomalo ljubomoran što smo mi imali stvari koje oni nisu”, otkrio je Trizano.

Svoje mjesto u UFC-u pokušati će osigurati dan prije nego Stipe odradi veliki meč protiv Daniela Cormiera. Kako su obojica u kampu, nisu kontaktirali već neko vrijeme, no Trizano svakako vjeruje da će mu Stipe dati pokoji savjet kada se za otprilike dva tjedna sretnu u Las Vegasu. Osim toga, otkrio je nešto što je naučio od Miočića te kaže kako mu je jako pomoglo u ovom uspjehu.

“Rekao je jednostavno da protivnika moramo nadmašiti količinom rada. Ukoliko uložiš više truda od njega, naravno da su veće šanse da pobijediš. I toga se svakako pridržavam”, rekao je Trizano, čijeg ćemo protivnika u finalu saznati idućeg tjedna, nakon emitiranja 11. epizode.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI