Florian i Cormier poručili Rousey: Moraš prebiti Cyborg! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.03.2015 17:37h Autor:

Florian i Cormier

Ronda Rousey gazi preko svojih izazivačica i pri tom postavlja rekorde. Mnogi tvrde da joj je Cris "Cyborg" Justino jedina prijetnja u cijelom ženskom MMA-ju. Situacija postaje sve oštrija, u trash talk se uvlače i obitelji, a Daniel Cormier i Kenny Florian savjetuju Rousey da se bori s Brazilkom, bez obzira na težinsku kategoriju.

Majka UFC-ove bantam prvakinje, Dr. AnnMarie De Mars, je nedavno dala intervju za Submission Radio u kojem je izjavila da će njena kćer Ronda "srušiti Cris Cyborg i slomiti joj ruku", ako do meča ikad dođe.

Oglasila se i Justino:

"Moja mama ne treba davati intervjue o tom kako ću ja slomiti nos nekoj filmskoj zvijezdi. 'Honda' je pičkica. Prije je govorila o meni, a sad šuti i pušta da je njena mama brani. Svi znaju da će to vrijeme doći. Gospođo Housey, molim vas da na našem meču sjednete u prvi red i obećavam vam da ćete plakati. Ne želim Rondin pojas, želim njenu dušu!"

Kenny Florian i Daniel Cormier su pratili situaciju te smatraju kako Cyborg i "Rowdy" to trebaju riješiti u kavezu.

"Ronda je prije svoje posljednje borbe izjavila: 'Brinem o samo jednoj osobi u gledalištu, a to je moja mama i nitko me neće pretući pred mojom mamom.' Situacija je postala užarena.", izjavio je Florian na @The Buzzeru.

"Ronda Rousey, bori se s Cris Cyborg.", rekao je Cormier. "Nije bitno u kojoj je kategoriji, moraš je prebiti."

"Ova borba se mora realizirati.", zaključio je Florian.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI