FOX zaboravio isključiti ton: Anik i Cruz se vrijeđali i psovali jedan na drugoga za vrijeme TV prijenosa

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2018 12:52h Autor:

Screenshot

Čini se kako se Dominick Cruz nije uspio “pokačiti” samo s Danielom Cormierom tijekom LIVE prijenosa UFC on FOX 28 priredbe, koju smo protekli vikend pratili iz američkog Orlanda. Bivši prvak u bantam kategoriji se osim sa svojim kolegom UFC borcem, a ujedno i stručnim sukomentatorom TV prijenosa, uspio žestoko posvađati i s UFC-ovim glavnim komentatorom – Jonom Anikom.

Dvojac od početka suradnje nije na istoj valnoj duljini što su primjetili i brojni fanovi. Doduše, Cruz se dobro ne slaže niti s Joeom Roganom s kojim također zna prilično otvoreno i “bez rukavica” izmijeniti suprotna mišljenja tijekom prijenosa PPV priredbi. No, ovaj put je stvar otišla nekoliko koraka dalje. Neki bi rekli da su sukobi eskalirali.

Povod je bio kontroverzni završetak glavnog meča večeri između Josha Emmetta i Jeremyja Stephensa. Jesu li laktovi i koljeno kojima je Stephens dovršio posao protiv Emmetta bili ilegalni ili nisu? Upravo to je bila dilema koja se našla na meniju UFC-ovih komentatora. Cruz je vjerovao da se radi o legalnoj tehnici, dok su Cormier i Anik bili više na strani teorije da je udarac ilegalan neovisno o tome je li čisto pogodio Emmetta ili ne.

Kada je režiser prijenosa prebacio kadar, neznajuću da se ton i dalje čuje u eter, Anik i Cruz su nastavili izmjenjivati mišljenja, ali ovaj put začinjena uvredama i psovkama.

Iako još uvijek nema tona dostupnog na internetu, na poznatim MMA forumima se može naći transkript onoga što su govorili jedan drugome.

Evo transkripta njihovog navodnog razgovora:

Cruz: Što si mi to rekao? (upitao je Cruz Anika nakon što je ovaj Cruza počastio izrazom “Curmudgeon”)

Anik: Rekao sam ti da si “Curmudgeon”. (odgovorio je Anik)

Cruz: Koji si kurac pod time mislio? (Cruz traži dodatno pojašnjenje)

Anik: To znači da si jebeni nadrkani seronja ponekad! (hrabro je ustrajao Anik)

Cruz: Sada ćemo se častiti i ovakvim jebenim uvredama? (odgovara Cruz u trenutku kada produkcija shvaća što se događa i gasi ton)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI