Francuska dobila novog UFC borca: Odmah "na noge" Sergiju Moraesu u Krakowu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2015 11:36h Autor:

Sergio Moraes

Brazilski MMA borac Sergio Moraes dobio je već trećeg različitog protivnika za UFC-ov eventu u Krakowu, koji se održava za 12 dana. S njim se trebao susresti francuski debitant Mickael Lebout.

Nakon što je ostao bez prvobitno planiranog protivnika Petra Sobotta, a sad i bez njegove zamjene Gasana Umalatova, brazilski član UFC-a, Sergio Moraes, dobio je već trećeg protivnika za UFC Fight Night 64 u Krakowu. Bit će to francuski borac Mickael Lebout, kojem će ovo biti debi u najjačoj organizaciji.

Lebout je 27-godišnji borac skora 13-3, koji u posljednje vrijeme i nastupa većinom po poljskoj, a trenutno je unutar niza od šest pobjeda. No, osim UFC debia, također će debitirati i u velter kategoriji, budući da se do sad borio u lakoj.

Protivnik mu je izuzetno težak, no i borac koji dugo nije nastupio. Moraes je dvostruki BJJ prvak svijeta, a MMA skor mu je 8-2. U UFC-u nije nastupio od listopada 2013. godine, kad je savladao Neila Magnya, a koliko je to dugo dosta govori i podatak da je Magny, od tada, ostvario još jedan poraz te nakon toga stigao nanizati šest pobjeda.

UFC Krakow je za samo 12 dana, a Moraes i Lebout nastupaju u glavnoj borbi uvodnog programa, dok cijeli event predvode Gabriel Gonzaga i Mirko Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI