Frankie Edgar: Neću se iznenaditi ukoliko Aldo otkaže borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2016 19:48h Autor:

Jose Aldo i Frankie Edgar

Frankie Edgar priprema se za borbu protiv Josea Alda na UFC 200, ali ne može pobjeći od razmišljanja kako bi Brazilac mogao otkazati nastup.

Poznato je kako većina boraca nema problema oko nastupa s lakšom ozljedom te vrlo često slušamo o tome kako rijetko tko kada nastupa potpuno zdrav. No, Frankie Edgar misli kako je njegov idući protivnik jedan od tih, odnosno da je spreman otkazati borbu čak i zbog malih ozljeda.

“Trebali smo se već ranije boriti, no izgleda da je imao malu ogrebotinicu na nozi od nesreće na motoru, pa se moralo premjestiti. Svi borci se bore ozlijeđeni, ali za njega sumnjam da se ikad borio ozlijeđen. Ako i je, onda se non stop bori ozlijeđen, jer je nevjerojatno koliko često on otkazuje borbe”, rekao je bivši prvak lake kategorije, koji je dočekao priliku pokušati se revanširati Aldu za raniji poraz.

Uz takvog protivnika nije se lako potpuno koncentrirano pripremati, jer znaš da je svašta moguće, posebno s količinom otkaza koji se događaju u posljednje vrijeme.

“Pokušavam se fokusirati na borbu protiv njega, no uistinu se neću začuditi ukoliko Aldo otkaže borbu. Vidimo da se to događa u svakoj kategoriji, a posebnu u slučaju Jose Alda. Sve je moguće”, još je dodao.

Otkako je s programa uklonjena borba Conora McGregora i Natea Diaza, UFC 200 za sada nije doživio promjene, odnosno svi borci za sada su još uvijek spremni za nastup. Nadamo se kako će tako i ostati do 9. srpnja, kad se UFC 200 održava.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI