Frankie Edgar: Odradit ću Mendesa, a onda želim Alda ili McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2015 23:06h Autor:

Screenshot

Nedavno je otkriveno kako će na The Ultimate Fighter Finalu 22 u oktogonu snage odmjeriti Frankie Edgar i Chad Mendes u pero kategoriji.

Chad Mendes (17-3) u meč ulazi nakon poraza od Conora McGregora na UFC-u 189, a Edgar (19-4-1) u nizu od četiri pobjede. Pobjednik ovog meča mogao bi dobiti priliku boriti se za naslov prvaka s pobjednikom meča Aldo – McGregor, koji se bore dan nakon Mendesa i Edgara.

Edgar je posljednji meč u UFC-ovom oktogonu odradio je u svibnju kada je jednaglasnom odlukom pobijedio Urijaha Fabara. Nekadašnji UFC prvak u lakoj kategoriji, koji je od Alda poražen u svom debiju u pero kategoriji, ranije je rekao da je spreman uskočiti protiv Alda ili McGregora dođe li do odustajanja jednog od njih, no sada je doznao za borbu s Mendesom, koji je od McGregora izgubio na UFC 189, na kojem je dobio priliku nakon što je Aldo otpao zbog ozljede. Takvoj prilici se i Edgar nadao.

"Odradit ću borbu i onda ću biti spreman da Alda ili McGregora. Neću se žaliti ni sažalijevati. Razumijem da je ovo biznis. Idem težim putem. Otkako sam ušao u sport, nikada mi ništa nije došlo bez truda. Mislim da sam zato osoba kakva danas jesam. Kad dođe vrijeme, obavit ću posao", poručio je Edgar.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI