FS anketa: Kako će završiti susret Lesnara i Hunta?

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 16:51h Autor:

Brock Lesnar i Mark Hunt (Instagram)

Popisu imena za jubilarni UFC 200 event nedavno su se priključila i ona Brocka Lesnara i Marka Hunta. Meč koji je najpoznatija MMA promocija priredila kao iznenađenje svojim fanovima, trebao bi 9. srpnja zauzeti poziciju sunaslovne borbe večeri, a u najnovijoj anketi od vas tražimo da nam isti prognozirate.

Nakon godina odsustva Lesnar se vraća u oktogon kojeg je napustio još 2011. godine zbog bitke s divertikulitisom. Bivši prvak svoje posljednje nastupe i neće pamtiti po dobrome s obzirom na to da je promociju napustio s dva uzastopna poraza (Cain Velasquez i Alistair Overeem). Njegove, nešto lošije, izvedbe se u to vrijeme moglo opravdati već spomenutim zdravstvenim problemima. Iako su sada najteži dani iza njega, pitanje je koliko će na Lesnara utjecati toliko velika pauza.

Dok je Brock izbivao, Hunt je od otpisanog borca dogurao do bitke za privremeni pojas u kojoj gubi od Fabricija Werduma. Poraz iz tog meča, kao i iz onog koji je uslijedio sa Stipom Miočićem, zapravo su njegovi posljednji neuspješni nastupi, ali i nastupi iz kojih se vratio impresivnim pobjedama nad Antonijom Silvom i Frankom Mirom, borcima koje je svladao unutar prve runde.

Dok će Hunt tražiti treću uzastopnu pobjedu i priliku da se nađe u kombinacijama za prvog izazivača, Lesnar će pokušati fanovima prezentirati sliku koju nije bio u stanju ponuditi zbog spomenutog divertikulitisa, ali i još jednom potvrditi da je ‘hype’ oko njega bio sasvim opravdan.

Svoju prognozu ovog dvoboja možete s nama podijeliti u novoj Fight Site anketi čije pitanje glasi: Kako će završiti susret Lesnara i Hunta?

Zahvaljujemo se na glasovima, a svoj odabir možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta.

Kako će završiti susret Lesnara i Hunta?
  • Hunt će pobijediti prekidom. x 977 puta77%
  • Lesnar će pobijediti prekidom. x 176 puta14%
  • Ne znam. x 47 puta4%
  • Lesnar će pobijediti sudačkom odlukom. x 38 puta3%
  • Hunt će pobijediti sudačkom odlukom. x 26 puta2%

Ukupno glasano: 1.264 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI