FS anketa: McGregorova zvijezda gubi sjaj, više nije Vaš najpoželjniji izbor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2018 15:36h Autor:

Ilustracija

Zvjezdani status Conora McGregora ipak malo po malo kopni kako se dulji period njegove borilačke neaktivnosti, posebno u MMA kavezu. To se može jako zorno vidjeti i prema našoj posljednjoj anketi pod koju ćemo danas podvući crtu.

Naime, da smo isto pitanje koje glasi “Da možete vidjeti samo jednog od ovih boraca u 2018. u Ocatagonu, on bi bio?” postavili prije godinu dana, nema sumnje da bi Conor McGregor bio nadmoćno prvi izbor čitatelja. No, s obzirom na vrlo mršavu godinu u kojoj je samo jednom ulazio u borilište i to boksačko s negativnih ishodom, McGregor danas nije više vaš prvi izbor.

Na prvo mjesto s nadmoćnih 45 posto glasova se popeo bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones. Upravo je Jones predvodio najuspješniji PPV event UFC-a u 2017. godini – UFC 214. Dok je bio uzoriti prvak, “Bones” i nije bio poseban mamac za publiku, no popularnost mu je rasla, kako su rasli i njegovi problemi sa zakonom i propisima. Ipak, dojam je da je UFC uspio “nešto riješiti” s USADA-om i Atletskom Komisijom Kalifornije pa bi Jonesa unatoč tome što mu prijeti dugogodišnja suspenzija, ipak mogli vidjeti u Octagonu u 2018. godini. Uostalom, to je nedavno najavio i njegov menadžer Malki Kawa. Odlična je to vijest za ovih 45 posto glasača.

Na drugom mjestu je Conor McGregor s 25 posto osvojenih glasova. Irca ćemo gotovo sigurno tijekom aktualne godine vidjeti ponovno u slavnom Octagonu. Upravo pregovara s Danom Whiteom oko idućeg angažmana pa će ovih 25 posto glasača gotovo sigurno doći na svoje. Kao potencijalni protivnici se spominju Khabib Nurmagomedov, Tony Ferguson ili Floyd Mayweather.

S 12 posto glasova na trećem mjestu je Nate Diaz, kojeg u akciji nismo vidjeli duže čak i od Conora McGregor. Nate je dugo vremena čekao treći meč protiv “The Notoriousa” koji bi mu donio abnormalnu zaradu, te je odbijao sve druge protivnike koje mu je UFC nudio. No, sada, kada je i njegova zvijezda počela polako kopniti, odlučio se reaktivirati pa ćemo ga gotovo sigurno, i to prema vlastitim najavama, vidjeti u 2018. kako nastupa u UFC-u. Još uvijek se ne zna tko bi trebao biti njegov protivnik u povratničkom meču, kao niti kada bi se točno trebao vratiti.

Tek četvrti je slavni boksač Floyd Mayweather. On je izbor 7 posto glasača u ovoj anketi, a koliko je realan njegov dolazak u UFC, teško je reći u ovom trenutku. Pregovori s UFC-om traju već neko vrijeme, novac koji mu je navodno ponuđen je basnoslovan, ali on i dalje nije siguran isplati mu se uništavati svoju boksačku ostavštinu ili ne. Navodno mu u timu savjetuju da se kloni kaveza i da bi ti savjeti mogli presuditi da ga ipak ne vidimo u UFC-u u 2018. godini.

Na posljednja tri mjesta su se plasirali Brock Lesnar (5%), Ronda Rousey (3%) i CM Punk (3%).

Zahvaljujemo svima na glasovima, a konačne rezultate možete prokomentirati ispod ovog teksta.

Da možete vidjeti samo jednog od ovih boraca u 2018. u Ocatagonu, on bi bio:

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI