FS anketa: Može li Ronda protiv muških kolega iz UFC-a?

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2015 15:01h Autor:

Ronda Rousey

Protekle dane, tjedne, pa čak i mjesece po bespućima MMA medija se povlači tema UFC-ove prvakinje Ronde Rousey, odnosno dvojba – može li se ona suprotstaviti muškim kolegama iz lakih kategorija ili ne.

Razlog što je ova tema stigla na dnevni red jesu nevjerojatni podaci koji obilježavaju dosadašnju karijeru lijepe Ronde. 11 mečeva, 11 pobjeda, 11 prekida, od čega 10 u prvoj rundi, a 8 u prvoj minuti prve runde. Čovjek bi pomislio kako su je s vremenom protivnice "prokužile", no zadnje dvije obrane naslova potpuno demantiraju tu pretpostavku. San Alexis Davis da postane UFC prvakinja je ispario za 16 sekundi, dok je onaj Cat Zingano trajao još kraće – 14 sekundi. Zbrojeno posljednje dvije protivnice je svladala za 30 sekundi.

Dana White je najprije u šali rekao kako će je preseliti u mušku konkurenciju, a onda je svoj obol ovoj priči dao i Joe Rogan analiziravši zašto bi Ronda bila konkurentna i među muškarcima. Naravno, ako se govori o nižim kategorijama.

U najnovijoj anketi Fight Site nas zanima vaše mišljenje oko ove teme. Svoj odgovor možete potkrijepiti dodatnim komentarom ispod članka.

[anketa=203]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI