FS anketa: Tko je za vas pobijedio u meču Whittaker vs. Romero?

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2018 12:00h Autor:

Robert Whittaker i Yoel Romero

Čini se kako niti jedan UFC event u posljednje vrijeme ne može proći bez dvije stvari; pada na službenoj vagi barem jedne velike zvijezde i poneke kontroverzne odluke koja obično podijeli MMA javnost.

UFC 225, koji smo proteklog vikenda pratili iz američkog Chicaga, nije bio ništa drugačiji, a zanimljivo jest da se u oba ova “dva školska primjera UFC-ovih problema u posljednje vrijeme” našao Kubanac Yoel Romero.

Najprije je pao na službenoj vagi za samo 10 deka tvrdeći pritom da mu ljudi iz Komisije nisu dopustili da do kraja skine kile. To je rezultiralo umanjivanjem važnosti revanša protiv Roberta Whittakera. Naime, i da je izgubio, Australac bi ostao prvak, a Kubanac se u “main eventu” UFC-a 225 borio isključivo za prestiž i novac.

Druga kontroverza u Chicagu je ona vezana za sudačku odluku u istom meču. Je li Robert Whittaker zaista zaslužio pobjedu? Mnogi smatraju da nije pa se u posljednja dva dana na društvenim mrežama razvila velika rasprava. I mnogi poznati akteri MMA sporta vjeruju da je Romero radi načinjene štete i činjenice da je nekoliko puta imao Whittakera u nokdaunu, trebao slaviti. Dva suca se s tim nisu složila pa su s bod prednosti u meč “dali” Australcu. Jedan sudac je s 3:2 po rundama dvoboj bodovao za Kubanca za ukupnu podijeljenu odluku.

U našoj najnovijoj anketi Vas pitamo: “Tko je za vas pobijedio u meču Whittaker vs. Romero?”

Svoje viđenje rezultata ovog meča možete dodatno potkrijepiti komentarima ispod članka. Zahvaljujemo svima na utrošenom vremenu!

Tko je za vas pobijedio u meču Whittaker vs. Romero?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI