FS anketa – Tko slavi na FFC-u 7: Spahović ili Rakić?

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2015 12:23h Autor:

Spahović vs. Rakić

Već smo više puta pisali o velikom interesu za dvoboj Spahović vs. Rakić koji će predvoditi MMA dio priredbe na FFC-u 7 u Skenderiji, koji je na rasporedu u petak 13. ožujka.

I Spahović i Rakić su veliki regionalni talenti i potencijali. Sarajlija je u MMA stigao iz hrvanja, a to se može prepoznati prema njegovim impresivnim fizikalijama. No, "The Beast" je posljednjih godina znatno napredovao i u udaračkim tehnikama pa i njegova "stand up" borba doživljava pravu renesansu. Ipak, analitičari kažu da bi upravo tu srpski borac s austrijskom putovnicom trebao imati mali "edge" zbog prednosti u "reachu" kao i visini. Kada govorimo o pripremama, obojica boraca su uvijek vrhunski spremni, no Spahović je u prošlosti znao imati problema s kondicijom što je posljedica ogromne mišićne mase koju posjeduje. Stoga je jasno da bi Rakić trebao imati prednost kako meč odmiče prema kraju.

Iza obojice boraca stoje odlični timovi. Rakić je dio Gyma 23 iz Beča gdje sparira s kvalitetnim borcima što je i demonstrirao u svom FFC debiju kada je svladao odličnog Marcina Prachnija. Spahović, s druge strane, ima odličnu MMA "ekipu" u Sarajevu, no u posljednje vrijeme često dolazi u Zagreb gdje trenira s Igorom Pokrajcem i Mirkom Filipovićem.

Kada sve zbrojimo i oduzmemo, radi se o vrlo izjednačenom "main eventu" MMA dijela.

S obzirom na velik interes za ovaj dvoboj, odlučili smo provjeriti puls Fight Site čitatelja i upitati vas "Tko će slaviti na FFC-u u Skenderiji?"

Hvala vam na glasovima koje možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta!

[anketa=200]

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI