Gadelha optužila UFC za manjak poštovanja: Borba s Jedrzejczyk će se sigurno dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2015 16:48h Autor:

Screenshot

Claudia Gadelha tvrdi da još ne zna ništa o otkazivanju njene najavljene borbe za pojas u slamka kategoriji protiv prvakinje Joanne Jedrzejczyk.

Borba se, prema najavama, trebala održati na UFC 195, ali zbog ozljede Gadelhe koja se još oporavlja, UFC navodno traži drugu protivnicu za Jedrzejczyk.

Gadelha, koja je na UFC 190 uvjerljivo razbila Jessicu Aguilar, još se nada da ju UFC neće preskočiti kao prvu izazivačicu.

"Joanna je rekla da će se boriti samnom u prosincu ili siječnju zbog njene ozljede, ali spremna je boriti se s nekim ranije. Ja sam rekla da ću biti spremna za prosinac ili siječanj, ali ako joj Dana White želi dati drugu borbu, neka joj da. Stavite nekog ispred mene i pregazit ću ju. Ova borba će se sigurno dogoditi, ali ovo je manjak poštovanja", poručila je Gadelha.

UFC je, navodno, razmišljao i o prebacivanju Jedrzejczyk na UFC 193, na koji su ranije prebačene Rousey i Holm, ali ta informacija nije potvrđena. Također, nagađa se kako bi umjesto Gadelhe, priliku za osvajanje titule mogla dobiti Valerie Letourneau.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI