Garbrandt želi biti dio ‘Mighty Mouseove’ povijesne borbe: Natjerajte ga da protiv mene zasluži rekord!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2017 12:22h Autor:

Johnson, Silva i Garbrandt

Cody Garbrandt traži velike borbe, a zbivanja u kategorijama iznad njegove natjerala su ga da se okrene onoj kojom vlada nedodirljivi Demetrious Johnson.

Prvi i jedini UFC-ov prvak u muha kategoriji doći će sredinom idućeg mjeseca na UFC on FOX 24 priredbi u priliku izjednačiti rekord legendarnog Andersona Silva u broju uzastopnih obrana naslova (10). Na tom će mu putu stajati Brazilac Wilson Reis, a na putu do rekordne, 11. u nizu, obrane pojasa mogao bi mu se ispriječiti upravo prvak iz bantam kategorije, koji je izrazio želju da on bude taj preko kojeg će “Mighty Mouse” pokušati zaraditi ulazak u povijest.

“Radije bih se spustio, nego išao gore. Demetrious ima borbu s Reisom u nedalekoj budućnosti. On će izjednačiti Silvin rekord, a onda bi njegova iduća borba bila za rušenje istog. On naganja ogroman rekord. Natjerajte ga da ga zasluži”, ponudio se Garbrandt prilikom razgovora s Aubrey Marcusom iz Onnita.

Očito je da Cody za bilo kakvu raspravu o ovoj ponudi prvo mora svladati T.J. Dillashawa, a tek se onda okrenuti detaljnijem planiranju velikih okršaja.

“Očito je T.J. prioritet. Na njega sam fokusiran, ali morate razmišljati i o drugim stvarima. Conor se ne bori, Aldo i Holloway se međusobno bore, tako da preostaje Demetrious, a on je vrh ‘pound-for-pounda’, nevjerojatan borac i sjajna osoba. Sviđaju mi se i on i njegova obitelj, ali ja moram izgraditi svoje nasljedstvo. Prijateljstva su prijateljstva, ali sve je ovo posao na kraju dana. Ovo bi mogla biti ogromna borba, posebno za tu kategoriju”, objasnio je Garbrandt svoj plan pa nadodao kako je ovo, s obzirom na njegove godine (25), zapravo idealan trenutak za spuštanje kilaže.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI