Garbrandt želi nastup na Miočićevom eventu u Clevelandu i već si je odabrao protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2016 11:11h Autor:

Cody Garbrandt je prošlog vikenda na UFC Fight Night 88 priredbi u Las Vegasu došao do najveće pobjede u karijeri nokautiravši prije neporaženog talenta Thomasa Almeidu u prvoj rundi. Neporaženi član Team Alpha Malea se tako probio u vrh bantam kategorije i već zna s kim se želi suočiti u idućem nastupu.

Garbrandt želi napasti pojas i vjeruje da bi to mogao ostvariti ako upiše još jednu pobjedu, a za protivnika želi Bryana Crawayja koji se također borio u Vegasu porazivši još jednog neporaženog talenta, Aljamaina Sterlinga.

“Očito, Aljamain Sterling i Bryan Caraway su se također borili na cardu uz mene i Almeidu i pričalo se o tome da se upare pobjednici ovih borbi. Tako da uopće ne sumnjam da bi mi Sterling bio idući protivnik da je pobijedio. No pobijedio je Brian, pa zašto se onda ne mogu boriti s Bryanom? Zašto se ne bih borio s Bryanom za mjesto prvog izazivača? Mislim da su mene sada rangirali na peto mjesto, on je na četvrtom, pa hajmo se boriti 10. rujna(UFC 203)”, rekao je Garbrandt za MMA Hour.

Caraway je na pressici nakon eventa izjavio da ga Garbrandt ne bi trebao prestići u utrci za mjesto izazivača, no Garbrandt tvrdi da je njegova pobjeda imala puno veći značaj.

“Vidio sam da u medijima priča kako ja ne zaslužujem biti ispred njega, ali pogledajte. Moja pobjeda je bila dominantna, nema se tu šta pitati. On je imao gustu borbu s Aljamainom. Ja sam svog protivnika uništio za manje od tri minute, a izgledao je nepobjedivo, nedodirljivo, tako da ne samo da zaslužujem napasti pojas prije njega, nego on još i tvrdi da ima najčvršću čeljust.

“Ima čvrstu bradu, s time se hvali. Ima najbolju bradu u diviziji, u UFC-u. Ja sam najjači udarač i najbrži borac u svojoj diviziji. Tako da bih voli da testiramo te alate. Bez ikakvog nepoštivanja, hajmo se boriti 10. rujna u Clevelandu u Q areni za to mjesto prvog izazivača”, dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI