Germaine De Randamie ponudila Holly Holm revanš: Nisam prljava borkinja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2017 11:45h Autor:

Holly Holm & Germaine de Randamie

Nakon njihove kontroverzne borbe na UFC 208 priredbi Germaine de Randamie je ponudila Holly Holm revanš.

De Randamie je prošlog vikenda u Brooklynu jednoglasnom odlukom sudaca porazila Holm U borbi za inauguralnu titulu ženske perolake kategorije. Nažalost, borbu su obilježili udarci iza zvona koje je Nizozemka uputila na kraju druge i treće runde, kao i mišljenje velikog dijela javnosti da je Holm dobila tri runde i trebala biti pobjednica.

Iako je idući korak za de Randamie u diviziji do 66 kg trebala biti borba s Cris Cyborg, novopečena prvakinja tvrdi da nije “prljava borkinja” i zato je voljna revanširati s Holm kako bi pokazala da može biti UFC-ova prvakinja bez kontroverze.

“Iron Lady” je revanš ponudila u objavi na drušvenim mrežama:

“Probudila sam se uz veliku podršku i kontroverzu. Trebala bih uživati, ali ne mogu prestati razmišljati o svemu što se dogodilo i činjenici da mi kritičari pokušavaju oduzeti jedan od najvažnijih trenutaka u karijeri. Želim reći da je to bila žestoka borba puna emocija i ja nisam prljava borkinja. U treningu se uvijek priremam za borbu do kraja ili dok sudac ne zaustavi akciju. Nikad nisam pokušala zaobići suca kako bih pogodila Holly jeftinim udarcem. Prema Holly i UFC-u ne osjećam ništa osim poštovanja i zato mislim da Holly i fanovima dugujem revanš kako bi bilo sasvim jasno tko je osvojio ovaj povijesni pojas. Holly, učinimo to ponovno. Puno poštovanja.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI