GG ne odustaje: Naplatit ćemo se od Overeemove PPV zarade!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2012 10:38h Autor:

Dana White i Alistair Overeem

Očekivano, Golden Glory ne odustaje od svojih potraživanja prema Alistairu Overeemu. Nakon što nisu uspjeli naplatiti oko 240 tisuća dolara od njegove prve UFC plaće, ljudi iz bivšeg menadžmenta nizozemskog borca tvrde da prava naplata tek stiže jer će The Reem ozbiljne novce zaraditi tek od prodaje PPV-a, a ne od inicijalne plaće.

“Ovo je tek početak bitke, a KOI (Golden Glory) ima dugoročnu strategiju u ovom slučaju koji ćemo goniti u državi Nevadi. Novac koji sada nije naplaćen ostaje na raspolaganju mojim klijentima i naplatit će se od budućih PPV zarada gospodina Overeema za koje vjerujemo da će biti obilnije nego njegova inicijalna plaća”, stoji u priopćenju Golden Gloryja koje je izdano u ponedjeljak.

Odvjetnici koji zastupaju GG, odnosno Knock Out Investments, poručuju javnosti da će novac sigurno biti naplaćen i da se neće ponoviti greška kada nisu uplatili 200 tisuća dolara osiguranja zbog koje i nisu uspjeli naplatiti novac od UFC-a.

“Budite sigurni da ćemo u budućnosti, kada ne bude problema s blagdanima i kada smo savladali internacionalne probleme koji prate ovaj slučaj, osigurati sve uvjete da se naplati novac od gospodina Overeema”, zaključuje se u priopćenju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI