Glover Teixeira: Neću nikoga prozivati, dajte mi bilo koga jer želim se boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2016 11:18h Autor:

Glover Teixeira

Nakon što je zbog ozljede Anthonya Johnsona ostao bez protivnika za svoj idući nastup, Glover Teixeira odbio je prozvati ikojeg borca, no zahtjeva da mu UFC da bilo koga jer se želi boriti.

Ukoliko UFC bude slušao želje Glovera Teixera, on će ostati na UFC on FOX 20 eventu, koji je na rasporedu 23. srpnja. Nakon ozljede Anthonya Johnsona, izbor nije velik, budući da su skoro svi rangirani borci zauzeti. Tako da Teixeira preostaje čekati ili nastupiti u borbi gdje nema puno toga za dobiti.

“Radije bih ostao na programu nego čekao nešto drugo. Spreman sam, potrošio sam puno novca da bih doveo momke iz Brazila zbog treninga i naravno da se želim boriti. Moj menadžer pregovara s Joe Silvom, a meni je uistinu svejedno. Nikad nisam nikoga prozivao, pa neću niti ovog puta. Anthonya Johnsona sam želio samo zato što je broj 1, a to je ono ispred mene, drugih razloga zašto se želim boriti protiv nekoga nemam. Sad nemam izbora, dajte mi bilo koga, samo da se borim”, iznio je svoje razmišljanje oko borbe.

Teixeira ponovno izgleda jednako impresivno kao unutar serije kojom je osigurao napad na pojas koji je tada držao Jon Jones. Sad želi još jednu priliku, a trenutno je jako blizu nje. Da je protivnik ostao Johnson te da ga je savladao, to bi bilo neupitno. Ovako je situacija ipak malo kompliciranije, no ukoliko pobijediti na ovom eventu, bit će mu to četvrti trijumf u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI