Grant u povratničkom meču želi Diaza ili Cerronea!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2014 10:01h Autor:

T.J. Grant

Sjajna serija pobjeda i impresivni rezultati otvorili su mogućnost T.J. Grantu da se bori za naslov prvaka u lakoj kategoriji. Nažalost, do borbe za naslov nije došlo jer se ozlijedio.

Pobjeda protiv Graya Maynarda svrstala je Granta u glavnog izazivača. Njegova borba za naslov protiv tadašnjeg prvaka Bensona Hendersona ipak se nije održala jer se morao povući zbog ozljede. Priliku je iskoristio Anthony Pettis, a Grant se u prosincu prošle godine trebao boriti protiv novog prvaka. No, tijekom  priprema je shvati da povratak još uvijek nije moguć.

Sada je Grant spreman za povratak. Ne nada se niti ne očekuje borbu za naslov, ali u povratničkom meču očekuje nekog od top boraca u diviziji.

"Osobno bih volio da su to Nate Diaz ili Donald Cerrone. Mislim da bi to bile vrlo uzbudljive borbe. Volim što idu prema naprijed i sviđa mi se način na koji se bore. To je natjecanje, ali ispred svega je borba i to je ono što želim. No, na kraju je svejedno tko će mi biti protivnik. Neki borci imaju ugovorene borbe. Doći ću i raditi moj posao.", rekao je Grant.

"To bi bilo idealno. Nisam izbirljiv i volio bih bilo koga iz TOP 10."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI