GSP iznenadio: Frankie Edgar je trenutno najbolji MMA borac na svijetu!

UFC 01.11.2012 09:14h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre kotira kao jedan od najboljih UFC-ovih boraca trenutno, ali kada se njega upitalo za mišljenje tko je najbolji, mnogi su ostali iznenađeni.

Sjajnog kanadskog borca ovog mjeseca napokon očekuje povratak u oktogon. Bori se u svojoj domovini protiv privremenog UFC-ovog prvaka u velter kategoriji Carlosa Condita, a mnogi nestrpljivo iščekuju njegov ponovni nastup nakon izuzetno duge pauze zbog teške ozljede i operacije koljena.

Mnogo se priča o njegovoj mogućoj borbi protiv Andersona Silve, ali GSP o tome trenutno uopće ni ne razmišlja. "UFC želi zaraditi što veći novac prodajom PPV-a, ali ima u mojoj kategoriji još dovoljno jakih protivnika s kojima se mogu boriti. Trenutno o tome ipak ne razmišljam, imam meč protiv Condita i on je jedini na kojeg sam fokusiran."

Mišljenja tko je trenutno najbolji MMA borac bez obzira na težinu prilično su podijeljena, mnogima je Anderson Silva na prvom mjestu, ali GSP je potpuno iznenadio svojim odgovorom i odabirom da stavi Frankieja Edgara na prvo mjesto. "On je trenutno najbolji borac. Izgubio je od Bensona Hendersona, ali samo prema mišljenju sudaca, inače je bio puno jači. Na drugo mjesto stavio bih Jona Jonesa, a iza njega Andersona Silvu", otkrio je GSP.

Edgar bi u veljači iduće godine trebao biti izazivač Joseu Aldu za njegovu titulu prvaka u pero kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI