"GSP je glup ako prihvati meč protiv Andersona, pa on ima više od 100 kila!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2012 09:23h Autor:

Georges St-Pierre

Menadžera Andersona Silve prije tri je godine nešto malo drukčije pričao o mogućem meču između Georgesa St-Pierrea i njegova borca Andersona.

Idućeg vikenda možda napokon otkrijemo hoće li se zaista dogoditi veliki okršaj između prvaka velter i prvaka srednje kategorije. Najavljeno je da će na UFC-u 154 u Montrealu također biti i Anderson Silva, a malo je vjerojatno da će putovati čak u Kanadu samo kako bi uživo gledao GSP-ov povratak u oktogon.

Svi su uvjereni da će u slučaju Georgesove pobjede Anderson također ući u kavez, uzeti mikrofon i javno izazvati Kanađanina na meč, a u tom slučaju bilo bi mu izuzetno teško odbiti takvu ponudu, pogotovo pred vlastitim navijačima koji imaju ogromno povjerenje u njegove sposobnosti te su nedavno čak napunili i dvoranu od 55 tisuća ljudi upravo zbog njegove borbe protiv Jakea Shieldsa.

No, koliko bi to bila pametna odluka za GSP-a ipak je neka druga priča. Andersonov menadžer Ed Soares iznimno je zainteresiran za realizaciju ove borbe, no u javnosti se pojavila jedna malo starija snimka njegove izjave iz 2009. godine u kojoj kaže da bi prihvaćanje meča protiv Andersona bila izuzetno loša odluka. "GSP bi bio glup kad bi prihvatio tu borbu. Moje mišljenje je da je Anderson jednostavno prevelik za njega, a teško da ga  možemo smanjiti. Da, mogao bi spustiti kilažu, možda bi mogao doći na 82 kilograma", rekao je Soares na samom koncu 2009. godine.

Na pitanje novinara ne bi li nikako Anderson mogao spustiti na 77 kilograma dobili smo zanimljiv odgovor. "Ovo jednostavno ne shvaćam. Vidite li vi koliki je Anderson? Pa on sad okolo šeće sa 102 kilograma! Ne može spustiti jebenih 25 kilograma", odgovorio je oštro Soares.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI