GSP navodno napustio Grega Jacksona, vijest kasnije demantirana

UFC 12.01.2012 10:25h Autor:

Georges St. Pierre

UFC-ov prvak u velter kategoriji i jedan od najboljih MMA boraca svijeta, Georges St. Pierre, navnodno je odlučio napustiti Team Grega Jacksona s kojim surađuje dugi niz godina. Prema pisanju nekoliko svjetskih MMA medija, GSP se preselio u Tri-Star tim iz Montreala u svojoj Kanadi.

“Razgovarao sam s prijateljem iz Tri- Stara i on mi je rekao kako je Georges i službeno odlučio promijeniti tim. Kada je GSP posljednji put boravio kod Jacksona potpisali su ugovor prema kojem je obavezan imati Grega u svom kutu pa ćemo ga nekoliko sljedećih borbi ipak gledati uz GSP-ja”, izjavio je za MMAFighting jedan dobro obaviješteni izvor.

Ipak, samo nekoliko sati kasnije sam Jackson je u razgovoru za ESPN demantirao razlaz s kanadskim borcem. Dapače, na takve se glasine navodno nasmijao…

“Greg je razgovarao s St. Pierreom i sve je u redu. Također, on nema nikakve ugovore s borcima i kaže da se ništa nije promijenilo u odnosu na dosadašnju suradnu. GSP je također potvrdio da je sve u redu. Radi se samo o glasinama na koje se Jackson nasmijao”, stoji u tekstu koji potpisuje Josh Ross.

Sličnu verziju priče potvrdio je i trener Firas Zahabi koji intenzivno trenira GSP-a u posljednje vrijeme, a radi u Tri-Star timu.

“To su samo glasine koje nisu istinite”, Zahabi je navodno poslao u SMS poruci Arielu Helwaniju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI