GSP o plaćama boraca: Borit će se za kikiriki!

UFC 04.07.2016 12:31h Autor:

Georges St Pierre

Gostujući na MMA Houru bivši kralj veltera Georges St- Pierre potvrdio je kako su pregovori s UFC-om oko njegovog povratka definitivno u tijeku. No, iako mu je nadimak “Rush”, GSP ne želi požurivati stvari i zato je prepustio svom timu da vodi pregovore što je praksa koju bi svi borci trebali prakticirati, tvrdi St-Pierre.

“Tako se to radi. Problem s mnogim borcima koji se žale da nisu dovoljno plaćeni je taj što su spremni potpisati bilo što. Postanu emocionalni i onda potpišu bilo kakav ugovor. Borit će se za kikiriki. Ne želite to raditi jer na taj način kaznite druge borce koji žele biti više plaćeni. Zašto bi UFC nekome platio više ako mogu nabaviti drugog borca gotovo pa za besplatno, znate što mislim? Kao partneri, mislim da bi trebali biti više svjesni toga. Važno je.”

GSP zna o čemu priča. Dvostruki velter prvak je svojedobno bio jedna od najvećih zvijezda kompanije i nastupao je na nekim od najgledanijih cardova u povijesti, uključujući famozni UFC 100. Tajna uspješnog poslovanja u njegovom slučaju bila je vjera u njegova dva menadžera.

“Rekli su mi, ‘Georges, nikada nemoj potpisati ništa bez našeg blagoslova i podrške jer svi riskiramo svoje živote. Želimo da sve bude kontrolirano, i svaki put kada potpišeš nešto, sva trojica se moramo složiti oko toga.’I ja sam pristao, tako da nikada neću donijeti odluku bez njih iako sam ponekad emocionalan i poželim napraviti neku stvar. Oni su mozak, a ja sam borac. To je njihovo područje i ja im u potpunosti vjerujem.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI