GSP odradio puni trening kamp: Mogu se vratiti u UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2016 23:32h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre razgovarao je s Arielom Helwanijem u MMA Houru te je rekao kako je napokon spreman vratiti se borbama, ukoliko dođe prilika za to.

Kanađanin je opisao što je radio proteklih dva mjeseca. Naime, svaki dan je dolazio u dvoranu te je odradio improvizaciju priprema za borbu:

“Odradio sam trening kamp da bih se testirao i pokušao se vratiti na najviši natjecateljski nivo. Nisam se borio, ali sam odradio pravi kamp, unutar kojeg sam sparirao te sve što ide s tim. I bio sam uspješan u tome. Da, mogao bih se ponovno boriti, sad znam i siguran sam kako se mogu vratiti. Potrebno je samo da moj menadžerski tim i UFC postignu dogovor.”

Kaže kako mu je glavna stvar u pripremama bila jedna poteškoća koju je imao. U pitanju nije bila ozljede, a GSP ipak nije specificirao o čemu je riječ. Najvažnije je kako je to sada prošlost:

“Imao sam jedan mali problem koji me brinuo, psihičke prirode. Kroz ovaj kamp sam uspio riješiti ga se i mogu reći kako sam se vratio. Sad čekamo da vidimo kako će se stvari odviti. Ovaj vikend se Rory borio pa je to bilo u prvom planu, a moramo vidjeti i što će se dogoditi oko prodaje UFC-a.”

Ukoliko se GSP odluči vratiti, kao opcija se spominje čak i nastup u srednjoj kategoriji, možda čak odmah protiv prvaka Michaela Bispinga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI