GSP prije punio dvoranu od 55 tisuća ljudi, a sada je i 20 tisuća problem!

UFC 16.11.2012 08:13h Autor:

Shields VS GSP

Prodaja ulaznica za UFC 154 u Montrealu ovog vikenda još uvijek nije završena, mnogi su ostali iznenađeni nakon što su saznali da dvorana koja prima nešto malo manje od 20 tisuća gledatelja i dalje nije rasprodana.

Daleko najveća dosadašnja UFC-ova priredba, barem kad je u pitanju broj gledatelja u dvorani, definitivno je UFC 129 koji se održao u travnju 2011. godine. U Rogers centar u Torontu obranu titule prvaka Georgesa St-Pierrea došlo je pogledati čak 55 tisuća gledatelja koji su potrošili ukupno oko 12 milijuna dolara na ulaznice.

Iako se radi o sjajnim brojkama, malo koga je to iznenadilo jer je GSP ipak jedna od najvećih kanadskih sportskih zvijezda. No, čini se da je njegov sjaj u ovih godinu dana koliko ga nije bilo u oktogonu malo ipak izblijedio.

Dana White je još ranije ovog mjeseca rekao da prodaja ulaznica za UFC 154 napreduje vrlo dobro i da su uprihodovali već tri milijuna dolara, no dva dana prije održavanja mečeva ulaznica još uvijek ima, a to gotovo nitko nije očekivao. Malo tko zna odgovor na pitanje u čemu je problem, a kad bi to netko znao sa sigurnošću utvrditi i kako to promijeniti, UFC bi ga zasigurno vrlo bogato nagradio.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI