“GSP se i dalje želi boriti protiv Nicka Diaza!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2012 07:54h Autor:

GSP

 

 Georges St-Pierre radi naporno na treninzima kako se bi se u potpunosti oporavio od ozljede i pripremio za meč protiv Condita, ali velika mu je želja i dalje odraditi borbu protiv Nicka Diaza.

Sjajni kanadski MMA borac Georges St-Pierre napokon je nedavno ostavio iza sebe teške dane rehabilitacije zbog operacije na koljenu te se polako počinje oprezno pripremati za meč krajem studenog protiv Carlosa Condita.

No, GSP-u je i dalje velika želja odraditi borbu protiv Nicka Diaza, o kojem ima iznimno loše mišljenje. “Nick Diaz je možda i najgore ljudsko biće koje postoji i koje sam ikad upoznao. Dobit će takve batine kakve niste nikad prije vidjeli u UFC-u”, rekao je GSP još prije.

GSP-ov trener, Zahabi, otkrio je da je Diaz i dalje velika želja njegova borca. “Gdje god odemo, svi nas pitaju za meč protiv Nicka Diaza i kad će se njih dvoje boriti. Vjerujem da GSP i dalje želi jako tu borbu. Vjerujem da bi to bio veliki meč i da Diaz zaslužuje da ga se za tu priliku pošteno plati.”

Nick Diaz trenutno odrađuje jednogodišnju suspenziju zbog pronalaska tragova marihuane u njegovoj krvi prilikom doping testa nakon meča protiv Carlosa Condita. Diazu suspenzija ističe u veljači 2013. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI