GSP uvjeren kako se vraća kao bolja verzija samog sebe

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2017 20:01h Autor:

Georges St-Pierre

Georges St-Pierre se vraća i sada je glavno pitanje u kakvoj će se formi vratiti najuspješniji MMA borac velter kategorije u povijesti. Ako se pita njega, vratit će se bolji nego kakav je bio kada je napustio sport.

Naravno, prvo se postavlja pitanje zašto je odabrao baš ovaj trenutak za povratak. Većina fanova smatra kako je razlog financijske prirode, budući da se UFC našao u situaciji gdje im je potrebna zvijezda te je vidio priliku za unosan ugovor. On to naravno nije priznao, nego je rekao nešto drugo:

“Mislim da je ovo bilo pravo vrijeme za povratak, budući da mi je sada 35 godina. Upravo sam završio trening kamp u koji sam krenuo da bih vidio mogu li se vratiti na nivo svjetske klase, a zapravo sam iz njega izašao još bolji. Mislim kako sam u najboljoj formi u životu.”

Naravno, sama forma i fizička sprema ne mora ništa znači oko toga kakav će se predstaviti u oktogonu. Ipak, on je prepun samopouzdanja te se čak usudio reći:

“Osjećam se bolje nego što sam se ikad osjećao. Mislim kako bi ovaj današnji Georges St-Pierre pobijedio onog Georgesa St-Pierrea kojeg smatraju najboljim svih vremena. Tako da ne mogu dočekati da se vratim i dokažem ljudima, ali isto tako i sebi, koliko sam dobar. Gorim od želje da se testiram i oko svega što ide uz to.”

Ipak, prema novim USADA pravilima, GSP se ne bi trebao moći vratiti do kolovoza, kada će proći testni period u roku od šest mjeseci, unutar kojeg borci povratnici moraju biti podvrgnuti testiranjima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI