Guillard napustio Grega Jacksona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2012 09:06h Autor:

Melvin Guillard

Samo nekoliko dana prije dvoboja protiv Jima Millera na UFC on FX priredbi narednog petka, Melvin Guillard je i službeno odlučio promijeniti svoj tim.

Tamnoputi Amerikanac je još jedan borac u nizu koji je odlučio napustiti Grega Jacksona. Guillard se preselio u Imperial Athletics centar u Boca Ratonu gdje treniraju i Jorge Santiago, Big Foot Silva, Anthony Johnson i JZ Cavalcante. Popularno ih nazivaju “The Blackzilians”.

Svoju odluku je objasnio na sljedeći način:

“Oba kampa su sjana. Svi treneri u obje škole su vrlo stručno. No, ovo je odluka koju sam napravio za sebe profesionalno. Htio sam trenirati na obje adrese, no to je bilo nemoguće. Radi se o konkurentskim školama koje to ne bi dopustile.”

“U jednom trenutku sam došao do točke gdje sam morao biti odrastao čovjek i gdje sam morao donijeti pravu odluku. Nisam se razišao s Gregom Jacksonom na ružan način. Volim tamo sve te trenere do smrti i volim taj tim. Nadam se da sam tamo i dalje dobrodošao i da nisu krivo shvatili moj odlazak”, zaključio je Guillard.

Nakon što je Jacksona prošle godine napustio Rashad Evans, nedavno je navodno s njim prestao trenirati i Georges St. Pierre. Odlazak Guillarda novi je veliki udarac za poznatog MMA stručnjaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI