Gunnar Nelson i Rick Story predvode event u Švedskoj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2014 09:35h Autor:

Gunnar Nelson

UFC Fight Night koji će se održati 4. listopada u Stockholmu dobio je glavni meč večeri. U njemu će se naći Gunnar Nelson i Rick Story.

Gunnar Nelson će nakon pobjede u Dublinu protiv Zaka Cummingsa nastavak niza nepobjedivosti u UFC-u tražiti protiv Ricka Storyja. Nelson od ulaska u UFC ima četiri pobjede, a trenutno je na ukupnom omjeru od 13 pobjeda i jedne borbe koja je završila bez pobjednika. Ta se borba dogodila na početku njegove karijere i od tog trenutka je nakon svakom meča izlazio kao pobjednik. Rick Story je sredinom srpnja slavio protiv Leonarda Mafre i uoči ovog meča ima omjer od 17 pobjeda i 8 poraza.

"Čast mi je što ću se boriti u Švedskoj i predvoditi ovaj event. Očekujem da će gledatelji u Švedskoj biti prilično glasni i vjerujem da imam dosta navijača u Švedskoj. Vole moj način borbe, a kako sam i ja Skandinavac onda između nas postoji neka veza. U svakom slučaju mislim da će to biti sjajna večer i uzbuđen sam što mi se ukazala ovakva prilika.", izjavio je Nelson.

"Dosad sam se borio u Njemačkoj, ali ovo će biti moj prvi dolazak u Stockholm. Veselim se što ću vidjeti grad. Sada počinju pripreme za meč kojem se iznimno veselim.", poručio je Story.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI