Gust meč, gusti rezultati ankete: Evo koga čitatelji Fight Sitea vide kao pobjednika

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2018 11:47h Autor:

Robert Whittaker i Yoel Romero

Konačni rezultat meča između Roberta Whittakera i Yoela Romera, koji smo pratili u Chicagu na UFC-u 225, izazvao je mnogo kontroverzi. Niti bodovni suci pored ringa se nisu mogli dogovoriti pa smo čuli podijeljenu odluku koja je otišla na stranu aktualnog prvaka.

S obzirom na podijeljene reakcije i mnogo onih koji su vjerovali da je Kubanac trebao slaviti u revanšu, odlučili smo u novoj anketi na Fight Siteu “na menu” staviti upravo ovu temu: “Tko je za vas pobijedio u meču Whittaker vs. Romero?”.

Da smo pogodili anketno pitanje zorno pokazuju brojke. U samo dva dana svoje je mišljenje iskazalo više od 1400 ljudi, a glasovi su prilično podijeljeni.

37 posto čitatelja portala vjeruje da su suci bili u pravu (2 od 3 suca) kada su Whittakeru dali pobjedu. 7 posto manje, odnosno okruglih 30, vjeruje da je Romero bio bolji i da je trebao zasluženo slaviti. Kada toj brojci dodate još 18 posto čitatelja Fight Sitea koji smatraju da je meč trebao biti bodovan kao neriješen, onda dolazite do čak 48 posto onih koji su nezadovoljni odlukom.

Još 8 posto je odgovorilo “Jako gusto, nemam problema niti s jednom odlukom”, dok 7 posto nije gledalo meč.

Ovi rezultati pokazuju da smo u glavnoj borbi UFC-a 225 zaista svjedočili vrlo gustom dvoboju, kao i da niti jedna odluka na koncu ne bi bila pogrešna.

Ipak, najveći broj glasova je otišao na slavlje Whittakera i to treba jasno naglasiti!

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još neko vrijeme, a rezultate iste možete prokomentirati ispod članka. Zahvaljujemo na sudjelovanju!

Tko je za vas pobijedio u meču Whittaker vs. Romero?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI