Gustafsson: Obećan mi je meč protiv pobjednika borbe Jones VS Cormier

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2014 16:50h Autor:

Alexander Gustafsson

Posljednjih nekoliko mjeseci situacija u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji prilično se zakomplicirala nakon što se Alexander Gustafsson ozlijedio te zbog toga otpao iz meča za titulu prvaka protiv Jona Jonesa.

Odavno je poznato da je kao zamjena angažiran Daniel Cormier, ali meč se ipak neće održati kao što je bilo planirano u rujnu zbog Jonesove teže ozljede, već početkom 2015. godine.

To je ponukalo švedskog borca da zatraži od UFC-a vraćanje statusa izazivača, ali takav njegov zahtjev nije naišao na razumijevanje kod Dane Whitea i suradnika, no barem je dobio jedno drugo, ništa lošije obećanje.

"Imam odličnu vijest nakon što sam razgovarao s Lorenzom Fertittom. Obećali su mu da ću se boriti s pobjednikom iz meča Jon Jones VS Daniel Cormier i da bi se ta borba mogla možda održati čak kod mene u Švedskoj", otkrio je Gustafsson.

"Pozivam sve MMA fanove da dođu na idući UFC-ov event u Švedskoj i naprave što luđu atmosferu kako bismo pokazali UFC-u što smo sposobni prirediti i da zaslužujemo na svom terenu meč za titulu prvaka. Mogli bi tada možda srušiti i rekord najposjećenijeg sportskog događaja u Švedskoj", otkrio je svoju želju Alexander.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI