Gustafsson uvjeren u uspješan povratak: Vidjet ćete borca koji može pobijediti Jonesa i Cormiera

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2016 20:14h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson priprema se za povratak borbama te planira fanovima prezentirati jednu novu sliku sebe, odnosno smatra da je dodatno napredovao kao borac.

Gustafsson se nije borio od listopada, kad je u vrlo neizvjesnoj borbi poražen od Daniela Cormiera podijeljenom odlukom sudaca. Kao i protiv Jona Jonesa, ponovno je bio blizu, no nešto je nedostajalo da dođe do pojasa. Uvjeren je kako nakon ove pauze dolazi kao borac koji će priječi tu granicu:

“Vjerujem u to i znam da mogu pobijediti DC-a i Jonesa. Ne mogu dočekati da svima predstavim novog Alexa, koji je jako napredovao. Već sam bio blizu toga da postanem prvak, a imam prostora za napredak. Zbog toga sam iskoristio ovo vrijeme bez borbi da bih se fokusirao na oštrenje mojih vještina. Siguran sam kako još nisam ispunio svoj potencijal jer mi je tek 29 godina. Imam ispred sebe još dosta dobrih godina i osjećam se sjajno.”

Povratak mu slijedi 3. rujna, kad će se u Njemačkoj boriti protiv Jana Blachowicza. Očekivao se ipak bolje rangirani protivnik, no švedski borac više nije htio čekati:

“Bit će to dobra borba i dobar ispit. Jan je težak i zanimljiv protivnik za mene. Trebalo je neko vrijeme da mi nađu nekoga i svi smo tražili tko bi to mogao biti. Zbog više razloga, momci iz vrha se nisu mogli boriti, pa sam dobio njega. Trenirali smo zajedno više puta i dobro se međusobno poznajemo. Znam koliko je dobar.”

Inače, njih dvojica nastupaju na vrlo dobrom cardu u Hamburgu, kojeg predvode Josh Barnett i Andrei Arlovski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI