Hardy: Volim kad me protivnik želi prebiti

UFC 14.07.2012 07:05h Autor:

Dan Hardy

 

 Dan Hardy priprema se za skorašnji nastup pred domaćom publikom u Engleskoj, a iznimno ga veseli što za protivnika ima vrlo motiviranog borca.

Engleski borac Dan Hardy jedan je od rijetkih koji su u UFC-u dobili priliku i nakon četiri uzastopna poraza umjesto da im je uručen otkaz. Hardy je gubio redom od GSP-a, Carlosa Condita, Anthonyja Johnsona i Chrisa Lytlea. No, u petom meču ipak se iskupio kada je na priredbi UFC 146 uspio nokautirati Duanea Ludwiga u prvoj rundi i još uzeti bonus za najbolji nokaut večeri.

Pobjeda nad Ludwigom omogućila mu je ostanak u najboljoj MMA organizaciji na svijetu i nastup u svom rodnom gradu kao UFC-ov borac. Hardy, naime, svoj idući meč ima zakazan na UFC on Fuelu 5 koji će se održati 29. rujna u Nottinghamu u Engleskoj protiv Amira Sadollaha.

“Moj protivnik je vrlo, vrlo izdržljiv i vrlo kompletan borac koji je dobar i u stand up borbi i u parteru. Mislim da će to biti zabavna borba. Znam da on ima želju pobijediti, što vrlo poštujem. Kao što sam već rekao, uvijek želim za protivnika nekoga tko me želi prebiti, jer to onda i meni olakšava posao. Uzbuđen sam, to će biti odlična borba za Nottingham. Sadollah je praktički ista slika mene prije nekoliko godina, jedino što ima malo bolji jiu-jitsu”, rekao je Hardy.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI