Helwani i Sonnen odradili prvi šou na ESPN-u: Što kažete? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2018 11:42h Autor:

Screenshot

ESPN je na svojoj platformi ESPN+ u srijedu navečer po hrvatskom vremenu emitirao prvu epizodu novog šoua “Ariel and the bad guy”. Radi se o novom radnom mjestu i novoj emisiji najpoznatijeg svjetskog MMA reportera Ariela Helwanija koju će odrađivati u tandemu s Bellatorovim borcem i bivšim UFC izazivačem Chaelom Sonnenom.

Podsjećamo kako je Helwani nakon godina provedenih na portalu MMAFighting, gdje je sjajno vodio svoj šou “The MMA Hour”, dobio ponudu velikog ESPN-a. Nije mogao odbiti takvu šansu s obzirom da će se UFC emitirati od 2019. upravo na toj TV kući (platformi ESPN+). Helwani je priznao da je od djetinjstva sanjao upravo da radi na televiziji poput ESPN-a, a kako se snašao u novom šou provjerite u video isječcima koji su objavljeni na YouTube kanalu.

Emisija “The MMA Hour” je bez sumnje obilježila medijsku MMA scenu u SAD-u posljednjih godina. Upravo je “The MMA Hour”, prema većini borilački fanova, bila najbolja MMA emisija na svijetu, za što je u mnogo navrata nagrađivana mnogim uglednim nagradama pa i onom najvećom – “The MMA Awards”.

I Helwani je tijekom duge karijere na “MMAFightingu” u više navrata osvajao nagradu za najboljeg novinara MMA svijeta te su mu upravo te reference pomogle da sada dođe sve do samog vrha – do ESPN-a.

Nema sumnje da je MMAFighting odlaskom Helwanija izgubio mnogo, a ESPN u isto vrijeme mnogo dobio. Koliko točno, saznat ćemo kada emisija dobije nešto staža.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI