Helwani doživotno izbačen s UFC-a zbog vijesti o povratku Brocka Lesnara

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2016 13:18h Autor:

Ariel Helwani

Jedan od najpoznatijih MMA novinara na svijetu Ariel Helwani izbačen je s UFC 199 eventa nakon što je prvi objavio informaciju o povratku Brocka Lesnara u oktogon na UFC 200.

Nedugo nakon što je Helwanni objavio tu vijest, UFC je i službeno potvrdio povratak legendarnog borca nakon četiri i pol godine, a Helwani je zajedno sa svojim suradnicima u pratnji UFC-ovog osoblja bio prisiljen napustiti UFC 199 priredbu prije glavne borbe večeri, Kako tvrdi na svom Twitteru, njegovoj ekipi s MMAFighting.com navodno je zauvijek zabranjen pristup UFC-ovim eventima.

“Volim ovaj sport i ovaj posao svim srcem. Nisam napravio ništa neetično. Objavio sam borilačku vijest. To je sve. I onda su mi rekli da mi je doživotno zabranjen ulaz”, napisao je Helwani.

Helwani je višestruki dobitnik nagrade za najboljeg MMA novinara godine, a ranije imao problema zbog iznošenja ekskluzivnih informacija, zbog toga je dobio i otkaz na Fox Sportsu. Fanovi su se već pobunili zbog odluke UFC-a te traže ukidanje kazne popularnom novinaru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI