Helwani: Prodaja UFC-a definitivno napreduje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2016 09:45h Autor:

Dana White i Ariel Helwani (Facebook)

Sve je krenulo kao glasina, ali kako vrijeme prolazi čini nam se da je sve izglednija prodaja UFC-a. Najnovije vijesti na tu temu donosi nam Ariel Helwani, a prema njemu je cijeli proces definitivno napredovao u posljednjih nekoliko dana.

Prvo je ESPN objavio priču da je najjača svjetska promocija na prodaju. Navodno su postojala četiri potencijalna kupca, a cijena koja je bila izvješena se kretala između 3.5 i 4 milijarde dolara.

Ubrzo nakon objave takvih informacija, javio se i sam predsjednik UFC-a, Dana White, koji je opovrgnuo takve navode. Ipak, nešto kasnije se ponovno pojavljuje priča o možebitnoj prodaji, ali prodaji samo dijela dionica nakon koje bi sadašnjim vlasnicima i dalje ostalo većinsko vlasništvo.

Kao najizgledniji kupac se najčešće spominje tvrtka China Media Capital, a nagađanja da bi dio UFC-a mogao završiti u njihovim rukama se najviše opravdava željom da promocija ojača svoj utjecaj na kineskom tržištu.

“Prodaja UFC-a definitivno napreduje. Uvjeti su nejasni u ovim trenucima, ali dobivam puno informacija iz vrlo pouzdanih izvora. Doduše, još ništa nije 100 posto gotovo”, poručio je Helwani preko svog Twitter profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI