Helwani smiruje fanove: Bisping nije birao Henda i GSPa, obje odluke su u potpunosti UFC-ove

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2017 00:56h Autor:

Helwani i Bisping

Najpoznatiji svjetski MMA novinar pokušava smiriti fanove koji su gotovo bijesni na Michaela Bispinga. Kaže kako britanski borac nije imao nikakvog utjecaja u izboru protivnika za njegove obrane titule, nego je sve u potpunosti ideja i odluka UFC-a.

MMA javnost, koja i inače nije baš blagonaklona Michaela Bispingu, jednostavno je poludjela na vijest kako će Britanac titulu braniti protiv Georgesa St-Pierrea. Odmah su Bispinga počeli optuživati kako si bira protivnike otkako je došao do pojasa prvaka te kako bježi od Yoela Romera, Jacarea Souze i drugih izazivača. Ipak, nešto detaljnije o tome rekao je Ariel Helwani, koji pokušava malo primiriti fanove.

“Nitko ne želi vjerovati u to i mislim kako bi Dana White to sam trebao potvrditi, no borba Bispinga i Hendersona te dogovaranje Bispinga i GSP-a je u potpunosti ideja UFC-a. Ideja da Bisping bira lake borbe je jednostavno kriva. Naravno, oba prijedloga su mu stavljena ispred njega i jednostavno bi svatko pristao na njih. No, on te borbe nije sam tražio od UFC-a. 

Ovim putem ja ne želim braniti odabir te borbe. U potpunosti razumijem i podržavam kritike, no samo ponavljam da Bisping nema ništa s tim. On je samo pravi čovjek na pravom mjestu.”

Teško da će fanovi ovo prihvatiti kao neku olakotnu okolnost prema Michaelu Bisping. Kao što smo naveli gore, ionako ga ne vole već otprije. S druge strane, oni koji na sport gledaju malo drugačiju su vjerojatno već shvatiti zbog čega ovakve odluke vodstva UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI