Henderson: Jones je najopasniji zbog laktova i dosega

UFC 12.07.2012 10:19h Autor:

Dan Henderson

 

 Dan Henderson prilično je samouvjeren prije svoje skorašnje borbe protiv Jona Jonesa u meču za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji.

UFC 151 prvog dana rujna donijet će nam zaista jednu pravu borilačku poslasticu sa svojom glavnom borbom večeri u kojoj će se sastati Jon Jones i Dan Henderson. Ulog će biti titula prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji.

Dan Henderson mogao bi iznimno namučiti Jonesa, smatraju mnogi, a i on sam vjeruje u svoje kvalitete i šanse za pobjedu, inače ne bi ni prihvatio borbu. “Nikad ne ulazim u borbu ukoliko ne smatram da mogu pobijediti i prebiti protivnika. Samo je pitanje da budem fizički i psihički potpuno spreman za meč”, rekao je Hendo.

“Siguran sam da će Jones trenirati iznimno naporno za ovaj meč. Kad su u pitanju njegove najveće prednosti, izdvojio bih njegov doseg ruku, laktove i stalan napor da bude što bolji. Na meni je da također budem u najboljem stanju što je god moguće.”

Henderson je polako počeo i razmišljati o završetku karijere, iako zasad nije napravio konkretniji plan. “Ne smatram da ću ostati u UFC-u sve dok me ne budu morali potjerati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI