Henderson: Ovo bi mi mogla biti posljedna borba karijere

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2016 19:42h Autor:

Dan Henderson

Dan Henderson čeka borbu s Hectorom Lombardom na UFC 199, a kako je otkrio, to bi mu mogla biti i posljednja borba karijere.

“Sposoban sam nastaviti i natjecati se na najvišoj razini, ali uskoro sam spreman za mirovinu. Ovisi kako će se odvijati pregovori nakon ove borbe, ali da, mogla bi mi biti posljednja. Možda ću i nastaviti, ne znam još, trenutno sam u fazi da sam spreman završiti karijeru, ali znam da mogu još nastaviti, ali ako to odlučim, moram biti siguran da ću ostati dobar”, rekao je Henderson koji u karijeri ima titule u Strikeforceu i Prideu.

U posljednjih osam borbi u UFC-u poražen je čak šest puta, posljednji put u studenom od Vitora Belforta. Trebao se boriti s Lyotom Machidom, ali je on otpao zbog pada na dopinškom testu. Uskočio je Hector Lombard koji se želi vratiti pobjedama nakon poraza od Neila Magnyja u ožujku.

“Kada su mi rekli što se dogodilo Lyotu, već su u rukavu imali dogovorenog Hectora Lombarda. Umjesto borca koji cijelo vrijeme trči, dobio sam borca koji trči na protivnika cijelo vrijeme, barem u prvim minutama. Totalno drugačiji stil, drugačiji borac od onoga za kojeg sam trenirao. No, u ovoj borbi će fanovi više uživati nego da gledaju Machidu kako trčkara uokolo” rekao je Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI