Hendricks se pohvalio izgledom, pa otišao na steak (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2015 21:10h Autor:

Johnny Hendricks (foto: Twitter)

Čini se kako Johnny Hendricks ovog puta ne bi trebao imati problema s viškom kilograma pred svoju borbu s Mattom Brownom. To je sam Johnny pokušao natuknuti svojim objavama na Twitteru. Prvo je pokazao izgled svog torza, a nakon toga sliku iz restorana, gdje je otišao na steak.

Hendricks se za ovu borbu pripremao bez Mikea Dolcea, odnosno svo kupovanje namirnica i pripremanje odradili su on i njegova supruga, a čini se kako mu ovaj stil odgovara puno više nego Dolceov, koji mu je u posljednjih tjedan dana prije borbe znao skidati i desetak kilograma.

Ovog puta Johnny već sad izgleda sjajno, što potvrđuje fotografija s treninga, a čini se kako je i skala na vagi na zadovoljavajućem broju, budući da je bivši velter prvak nakon treninga otišao počastiti se steakom, i to u svom novootvorenom restoranu, "BigRigg Steakhouse".

Kako je Johnny sam napisao ispod slike, nikad ovoliko prije borbe nije imao ovako malo kilograma, a ujedno se i osjećao ovako dobro. Vidjet ćemo kako će izgledati u petak na vaganju te naravno u subotu u kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI