Holloway: Ne zanima me na kojoj sam poziciji izazivača, samo se želim boriti!

UFC 20.08.2015 10:16h Autor:

Max Holloway

UFC ovog vikenda donosi Fight Night koji u borbi pero kategorije predvode Max Holloway i Charles Oliveira.

Max Holloway (13-3) trenutno je rangiran na petoj pozicije pero kategoriji te ima šest pobjeda u nizu. Oliveira (20-4) je na sedmoj poziciji te je u nizu od četiri pobjede. Još jedna pobjeda mogla bi Hollowaya približiti borbi za naslov prvaka. No, u ovom trenutku razmišlja samo o vikendu koji je pred njim.

"Ne zamaram se brojkama i pozicijama na ljestvici. Svi smo mi iza onog koji ima pojas. Nije bitno jesam li 15. ili prvi na ljestvici izazivača. Ako nemaš pojas onda ništa nije bitno.", izjavio je Holloway.

Holloway je često u oktogonu i voli se boriti što potvrđuje podatak da je tijekom 2014. odradio četiri borbe, a sad ga čeka treća u 2015. Kad bi mu rekli da će se boriti za naslov pitanje je bi li čekao tako dugo jer borba za ujedinjenje naslova između Alda i McGreogora dogodit će se u prosincu, a nakon toga treba proći još nekoliko mjeseci do novog meča za naslov. Holloway nije siguran da bi toliko dugo želio čekati.

"Morao bih sjesti sa svojim trenerima i razgovarati o tome. Borac sam i volim se boriti. Jedino na taj način zarađujem. No, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati."

UFC Fight Night: Holloway vs. Oliveira možete gledati uživo na Fight Channelu u noći s nedjelje na ponedjeljak 24. kolovoza u 3 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI