Holloway: Neću biti iznenađen ako se Aldo na UFC-u 212 pretvori u hrvača

UFC 22.02.2017 11:25h Autor:

Aldo vs. Korean Zombie

Teško je za očekivati da ćemo u borbi Josea Alda i Maxa Hollowayja gledati išta drugo osim žestoke i tehničke borbe na nogama.

No 25-godišnji Havajac s čak deset pobjeda u nizu toliko je siguran u svoje “stand up” vještine da ga neće iznenaditi ako se prvak Aldo okrene hrvanju tokom njihove borbe za pojas UFC-ove perolake kategorije u lipnju.

“Nije tajna što ja želim raditi. Uđem u kavez, udaram, udaram i onda još udaram”, rekao je Holloway na MMA Houru. “Svaki put kad se borim protiv ‘strikera’ svi kažu da moja stojka nije dobra kao u mog protivnika. Tako je bilo s Pettisom, Swansonom i bilo kim. Reći ću vam sada, već neko vrijeme ‘strikere’ pretvaram u hrvače i ne bih se čudio da se 3. lipnja isto dogodi s Joseom Aldom. Ući ću u kavez i raditi ono što najbolje znam. Imam najbolje trenere i taktike na svijetu. Svaku borbu podižem standard i to ću napraviti i protiv Josea. Bit će zabavno, imam neke tajne u rukavu koje ne mogu otkriti, ali uključite se 3. lipnja i vidjet ćete nešto nevjerojatno.”

Aldo i Holloway će se obračunati 3. lipnja na UFC 212 priredbi u Rio de Janeiru. Zasada je ovo jedini potvrđeni meč na eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI