Hunt jako uzbuđen, ali ne zbog Lesnara: Napokon ću odvesti djecu u Disneyland

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2016 22:25h Autor:

Mark Hunt

Mark Hunt u svom je stilu odgovorio na pitanje oko toga koliko je uzbuđen što će se boriti na UFC 200 eventu protiv jedne od najvećih MMA zvijezda u povijesti.

Hunt je bio upitan o tome što misli hoće li se Brock Lesnar uspjeti dovoljno dobro pripremiti za borbu koja je objavljena tek prošli tjedan, a nije mogao izbjeći niti komentar na situaciju s Lesnarovim testiranjem na doping.

“Trenira on puno dulje nego što ljudi to misle, jer je sigurno već puno ranije znao da će doći do ove borbe. No, bez brige, ja sam također u jako dobrom stanju. Što se tiče testiranja, stvarno je jedino u tome da bi svi trebali imati pošten tretman. Njega vjerojatno sad testiraju cijelo vrijeme, no on nije do sad bio na istom terenu kao mi ostali.”

No, najzanimljiviji komentar došao je na pitanje koliko je Hunt uzbuđen zbog UFC 200, Las Vegasa te nastupa u Sjedinjenim Državama, gdje je posljednji put nastupio u svibnju 2013. godine. Od 12 Huntovih UFC borbima, zapravo su samo tri održane u SAD-u.

“Ma, za mene je to borba kao i svaka druga, no jako sam uzbuđen što dolazim u Ameriku. Napokon ću imati priliki odvesti svoju djecu u Disneyland, što mi je već neko vrijeme želja. Nemam zašto biti uzbuđen oko borbe protiv Lesnara, jer ona nikako ne može utjecati na moj ranking.”

Tko ne bi volio Marka Hunta? :)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI